project

  • Ing Sukses Cooperation WithTianjin Lingkungan Protection Corporation
    Post wektu: Jan-04-2018

    Ing Mei 2014, Tianjin Lingkungan Protection Co., Ltd., sawise dibandhingake karo akeh perusahaan lan wong dibukak pabrik kita kanggo pengawasan Final workmanship lan produk technical kita kualitas, pungkasanipun damel persetujuan kerjasama karo kita lan mlebu kontrak. Ing Juli 2014, perusahaan kita ...Waca liyane »

  • mesin 50 ton ing Taiwan HTSE Company
    Post wektu: Jan-04-2018

    Ing September 2016, perusahaan HTSE Taiwan Nggawe duta kanggo ngunjungi manufaktur ulang tanduran lenga watara southeast China. Our company marang sambutan anget kanggo Taiwan duta, lan ngatur kanggo wong-wong mau kanggo ngunjungi workshop produksi, kita produk kita lan tontonan aliran karya kita nglengkapi ...Waca liyane »