• banner1
  • 7-23
  • Banner3-2
  • pabrik
  • 201004121446071105

BABAGAN AWAKE DHEWE

Founded in 2007, Chongqing Machinery Best wis spesialisasine ing riset lan produksi machinery daur-ulang lenga sampah, lenga regenerasi sampah lan Alat filtrasi vakum. Sawise taun pembangunan, Chongqing machinery paling kagungan pengalaman sugih lan teknologi unik. Perusahaan concentrates dhewe ing riset, pembangunan lan eksploitasi ing lapangan perawatan lenga. Lan tansah ngembangaken dhewe ing ulang lenga lan lapangan dimurnèkaké lenga dening digunakake absorbing majeng ulang lenga lan dimurnèkaké lenga teknologi ngarep lan luar negeri.

Sinau luwih

Products Bintang